Elektrisk peis

Faber elektrisk peis er den moderne peisen for deg som ikke har pipe eller pipeløp. Med Faber sin unike flammeteknologi, er du garantert et realistisk og vakkert flammebilde. Peisen passer i alle rom og er enkel å installere – faktisk trenger du bare en stikkontakt.

Vi har et bredt utvalg av vegghengt og frittstående elektriske peiser, samt peisinnsatser for innbygging. Vi har modeller med og uten varmeeffekt, avhengig av om varmebehovet i rommet allerede er dekket eller ikke.

En elektrisk peis installerer du enkelt selv, og kan leveres rett hjem til deg.

UTVALG AV ELEKTRISKE PEISER

 • Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg
  Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg-stue
  kr 9 100

  Faber Scandic

  ,
  Faber Scandic er en minimalistisk og stilren elektrisk peis. Dette er er frittstående peis som er inspirert av den opprinnelige svenske komfyren. Med den moderne flammeteknologien i Optiflame® vil den garantert bidra til en hyggelig atmosfære i stuen din. Peisovnen har to varmeinnstillinger med et maksimum på 2 kW. Den er utstyr med termostat, LED-belysning og leveres med fjernkontroll. Et moderne og praktisk valg for deg som ikke har skorstein eller pipeløp, men som ønsker deg peiskos.
  kr 9 100
  kr 9 100
 • rome-expresso-elektrisk-peis
  rome-expresso-elektrisk-peis
  kr 13 500

  Faber Rome Expresso

  ,
  Faber Rome Expresso er en elektrisk peis med et robust og kraftig utseende. Omrammingen til peisen er i en mørk nyanse av brun, og peisen fremstår klassisk og tradisjonell. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 13 500
  kr 13 500
 • Prism74-elektrisk-peis-elpeis-pris
  Prism-74-rosa-flammer-elektrisk-peis-pris
  kr 15 800

  Faber Prism 74″

  ,
  Prism 74" er en elektrisk peis for innbygging. Peisen har en fargerik Opti-flame teknologi med LED, som gir deg mulighet til å variere fargene på peisen. Flammene får et virkelighetsnært bilde ved bruk av denne teknologien. Bredden er på hele 1,90 meter så du vil ikke lenger ha mulighet til å gå rundt denne peisen. Den elektriske peisen kan nytes gjennom hele året, da du selv bestemmer om varmen skal være av eller på. Denne peisen får du i tre forskjellige størrelser, hvor dette er den største.
  kr 15 800
  kr 15 800

INSPIRASJONSARTIKLER