Frittstående

Filter

Viser 1–25 av 47 resultater

Se 25/50/Alle

Filtrer på pris

1-25 av 47 produkter

 • Faber-Collingwood-elektrisk-peis-pris
  Faber-Collingwood-elektrisk-peis-pris-test
  kr 12 800

  Faber Collingwood

  ,
  Faber Collingwood er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et vakkert eksteriør i fargen valnøtt, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som utfyller enhver innredning. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien i Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene faktisk brenner.
  kr 12 800
  kr 12 800
 • Faber-Cubic-elektrisk-peis-moderne-frittstående-pris
  Faber-Cubic-elektrisk-peis-best-i-test-moderne-frittstående-pris
  kr 18 800

  Faber Cubic

  ,
  Med inspirasjon fra industrielle interiørdesigntrender er Faber Cubic en fantastisk elektrisk peis som kombinerer form og funksjon. Dette er en stilig og moderne, frittstående elektrisk peis med den enestående flammeteknologien i Opti-Myst. Opti-Myst kombinerer LED-belsyning, røykeffekt og naturtro vedkubber, som gir deg et flammebilde tilnærmet en vedfyrt peis. Røykeffekten skapes av vanndamp. Vannet fylles på en tank i peisen og varer i opp til 8 timer på full effekt. Elpeisen gir en varmeeffekt på inntil 2 kW, og har i tillegg fjernkontroll og termostatstyring. En smart og funksjonell peis for deg som ønsker en varm og lun atmosfære i hjemmet.
  kr 18 800
  kr 18 800
 • Faber-danville-messing-elektrisk-peis-pris
  Faber-danville-messing-antikk-elektrisk-peis-pris
  kr 15 000

  Faber Danville Messing

  ,
  Faber Danville er en stilren, elektrisk peis som du enkelt installerer i hjemmet. Den frittstående peisen kan leveres med ramme i svart eller messing, og gir raskt et nytt og stilfullt utrykk i interiøret i hjemmet og enkeltrom. Denne modellen i messing gir et antikk utrykk, og passer for deg som ønsker eleganse og glamour. Peisen er komplett med varmeeffekt, der du har varmeinnstillinger på 1 kW eller 2 kW. Brennkammeret er utstyrt med vedkubber og halogen-belysning som gjør at flammebildet ser ekte ut. Flammeteknologien i Opti-Myst sørger for tredimensjonale og naturtro flammer. Varmen i peisen justerer du enkelt med fjernkontrollen som følger med. Dette er en utmerket peis for deg som ønsker peiskos, men som ikke har skorstein eller pipeløp.
  kr 15 000
  kr 15 000
 • Faber-danville-svart-elektrisk-peis-pris
  Faber-danville-svart--produktbilde-elektrisk-peis-pris
  kr 14 200

  Faber Danville Svart

  ,
  Faber Danville er en stilren, elektrisk peis som du enkelt installerer i hjemmet. Den frittstående peisen kan leveres med ramme i svart eller messing, og gir raskt et nytt og stilfullt utrykk i interiøret i hjemmet og enkeltrom. Peisen er komplett med varmeeffekt, der du har varmeinnstillinger på 1 kW eller 2 kW. Brennkammeret er utstyrt med vedkubber og halogen-belysning som gjør at flammebildet ser ekte ut. Flammeteknologien i Opti-Myst sørger for tredimensjonale og naturtro flammer. Varmen i peisen justerer du enkelt med fjernkontrollen som følger med. Dette er en utmerket peis for deg som ønsker peiskos, men som ikke har skorstein eller pipeløp.
  kr 14 200
  kr 14 200
 • Faber-Fieldstone-elektrisk-peis
  Faber-Fieldstone-elektrisk-peis-frittstående.jpg
  kr 12 400

  Faber Fieldstone

  ,
  Faber Fieldstone er en robust og tøff omramming til peisinnsatsen Firebox 26" (208255 ). Den frittstående rammen består av en kombinasjon av stein og tre. Den passer spesielt godt inn i et landlig interiør, med naturlige materialer og varme farger. (Peisinnsatsen bestilles separat)
  kr 12 400
  kr 12 400
 • Faber-Gisella-moderne-frittstående-elektrisk-peis-pris
  Faber-Gisella-hvit-moderne-frittstående-elektrisk-peis-pris
  kr 6 000

  Faber Gisella

  ,
  Faber Gisella er en minimalistisk og moderne elektrisk peis. Eksteriøret på peisen er i hvit eller sort høyglans, med en glasshylle på toppen av mantelen. Den elektriske peisen kommer med en varmeeffekt på 1,5 kW, med to ulike innstillinger. Flammeteknologien brukt i brennkammeret gir et realistisk og naturtro flammebilde. Flammene kan brukes uavhengig av varme. Peisen leveres med fjernkontroll og klar for bruk. Et smart og funksjonelt valg for deg som ønsker deg peis, men som ikke har mulighet for pipe.
  kr 6 000
  kr 6 000
 • Hemmet-bronse-elektrisk-peis-frittstående-pris
  Hemmet-bronse-elektrisk-peis-frittstående-pris-elpeis
  kr 23 900

  Faber Hemmet Bronse

  ,
  Faber Hemmet Bronse er en frittstående, elektrisk peis som gjør seg godt i flere rom i hjemmet. Flammeteknologien Opti-Myst sørger for et ektefølt og naturtro flammebilde.
  kr 23 900
  kr 23 900
 • Hemmet-Svart-frittstående-peis-elpeis-pris-elektrisk-peis
  Hemmet-svart-elektrisk-frittstående-peis-pris
  kr 23 900

  Faber Hemmet Svart

  ,
  Faber Hemmet Svart er en elektrisk peis som er frittstående. Den passer godt i flere rom i hjemmet, og teknologien Opti-Myst gir deg ektefølte flammer og et naturtro flammebilde. Denne peisen finnes i fargene bronse og svart, her ser du den i svart.
  kr 23 900
  kr 23 900
 • Faber-loop-elektrisk-peis-frittstående
  Faber-loop-frittstående-elektrisk-peis-TV-bord
  kr 23 800

  Faber Loop

  ,
  Faber Loop er en moderne omramming med betong-finish til den elektriske peisinnsatsen Cassette 600 (204226). Den elektriske peisen er et frittstående møbel som blant annet egner seg godt til TV-bord. På hver side av flammene er det plass til oppbevaring. Et spennende møbel med et industrielt og minimalistisk design. (Peisinnsatsen selges separat).
  kr 23 800
  kr 23 800
 • Faber-milano-elektrisk-frittstående-peis-pris
  Faber-milano-elektrisk-test-frittstående-peis-pris
  kr 9 800

  Faber Milano

  ,
  Faber Milano er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et vakkert eksteriør i fargen valnøtt, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som utfyller enhver innredning. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene brenner.
  kr 9 800
  kr 9 800
 • Faber-mini-mozart-stein-elektrisk-peis-frittstående
  Faber-mini-mozart-stein-elektrisk-peis-frittstående
  kr 5 900

  Faber Mini Mozart Stein

  ,
  Faber Mini Mozart Steiner en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Optiflame er en patentert teknologi fra Faber, som gjør at du kan justere flammene og varme ved hjelp av fjernkontrollen. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 5 900
  kr 5 900
 • Faber-mozart-mini-black-elektrisk-peis-pris-frittstående-enkel
  Faber-mozart-mini-svart-elektrisk-peis-pris-frittstående-enkel
  kr 5 900

  Faber Mini Mozart Svart

  ,
  Faber Mini Mozart Svart er en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Optiflame er en patentert teknologi fra Faber, som gjør at du kan justere flammene og varme ved hjelp av fjernkontrollen. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 5 900
  kr 5 900
 • Mozart-mini-valnøtt-elektrisk-peis-klassisk-elpeis-pris
  Mozart-mini-valnøtt-elektrisk-peis-klassisk-elpeis-pris
  kr 6 100

  Faber Mini Mozart Valnøtt

  ,
  Faber Mini Mozart Valnøtt er en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Optiflame er en patentert teknologi fra Faber, som gjør at du kan justere flammene og varme ved hjelp av fjernkontrollen. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 6 100
  kr 6 100
 • optimyst_moorefield-elektrisk-peis-pris-vegg.jpg
  optimyst_moorefield-elektrisk-peis-pris-vegg.jpg
  kr 14 000

  Faber Moorefield

  ,
  Faber Moorefield en klassisk, elektrisk peis som er svært lik den tradisjonelle vedpeisen i utseendet. Med teknologien Opti-myst får du flammer som virkelig ser ekte ut. Peisen har en overflate med steineffekt som gjør peisen til noe helt eget. Denne peisen passer godt inn i alle hjem. Du finner modellen Faber Moorefield utstilt hos vår forhandler: Hot Megastore i Oslo.
  kr 14 000
  kr 14 000
 • Mozart-hvit-elektrisk-peis-pris-elpeis-moderne
  Mozart-de-luxe-hvit-elektrisk-peis-elpeis-pris
  kr 7 800

  Faber Mozart de Luxe Hvit

  ,
  Faber Mozart de Luxe er en eksklusiv elektrisk peis i hvit høyglans. Fargen lyser opp rommet på en fin og naturlig måte, og hovedfokuset blir flammene som er i kammeret. Peisen ser ekslusiv ut og vil passe godt inn i de fleste hjem. Med teknologien Opti-Flame får du et realistisk flammebilde, som du selv kan justere. Bruk fjernkontrollen som følger med for å justere flammene. Den elektriske peisen har med Optiflame flammeeffekt et realistisk og justerbart flammebilde. Alt kontrolleres med fjernkontrollen som følger med. Modellen er også tilgjengelig i svart.
  kr 7 800
  kr 7 800
 • Faber-Mozart-eksklusiv-elektrisk-peis-pris
  Faber-Mozart-eksklusiv-elektrisk-peis-pris-hvit
  kr 7 900

  Faber Mozart de Luxe Svart

  ,
  Faber Mozart de Luxe er en eksklusiv elektrisk peis i pianosort høyglans. Et vakkert interiør kjennetegnes gjerne av spennende fargebruk og etter en lang periode med fokus på hvitt og lyse nyanser, er det endelig flere her i Norden som våger å dekorere med sort. Fargen gjør rommet intimt og koselig. En peis som dette passer inn i de fleste hjem, og vil gi rommet en eksklusiv følelse uansett stil. Den elektriske peisen har med Optiflame flammeeffekt et realistisk og justerbart flammebilde. Alt kontrolleres med fjernkontrollen som følger med. Modellen er også tilgjengelig i hvit (se bilder i galleriet).
  kr 7 900
  kr 7 900
 • Faber-Nordic-omramming-elektrisk-peis
  Faber-Nordic-elektrisk-omramming-peis-pris
  kr 7 500

  Faber Nordic

  ,
  Faber Nordic er en frittstående elektrisk peis i et stilrent og elegant design. Peisen har en omramming i metall, samt et eget oppbevaringsrom under flammebildet for oppbevaring av vedkubber og annet. Elpeisen leveres med Optiflame, som gir en justerbar og naturtro flammeeffekt. Moderne LED-teknologi gjør at det ser ut som veden brenner.
  kr 7 500
  kr 7 500
 • Opti-V-360-elektrisk-peis-elpeis-pris
  Opti-V-360-el-peis-elektrisk-peis-pris
  kr 28 300

  Faber Opti-V 360

  ,
  Faber Opti-V 360 er en elektrisk peis som er frittstående. Du kan se inn til flammene på alle sider, da peisen er rund. Opti-Virtual er den nye flammeteknologien som brukes på denne peisen, og med de ektefølte flammebildene får du også naturtro knitring og dansende gnister. Sett peisen der du selv ønsker det, og bruk fjernkontrollen for å styre flammene.  
  kr 28 300
  kr 28 300
 • Sunningdale-elektrisk-peis-elpeis-pris
  Sunningdale-elektrisk-peis-elpeis-frittstående-pris
  kr 30 000

  Faber Opti-V Sunningdale

  ,
  Opti-V Sunningdale er en elektrisk peis som kan plasseres der du måtte ønske, da den er frittstående. Du kan velge mellom to varmenivåer etter eget behov. Vedkubber følger med som dekor, og du kan justere knitrelyden som kommer fra vedkubbene. Dette gjør at peisen får et svært ektefølt flammebilde og følelsen av at det er en ekte peis blir forsterket.  
  kr 30 000
  kr 30 000
 • palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud
  faber-palermo-elektrisk-peis-tilbud
  kr 9 000

  Faber Palermo Eik

  ,
  Faber Palermo Eik er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Omrammingen til den elegante peisen er i fargen eik, som gir varme og en lun følelse til rommet der den plasseres. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 9 000
  kr 9 000
 • faber-palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud
  faber-palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud
  kr 9 100

  Faber Palermo Valnøtt

  ,
  Faber Palermo Valnøtt er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Mantelen til den elegante peisen er i fargen valnøtt, som gir varme og en lun følelse til rommet der den plasseres. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 9 100
  kr 9 100
 • Faber-ravello-elektrisk-peis-elpeis-moderne-omramming-tilbehør-ramme.jpg
  Faber-ravello-elektrisk-peis-elpeis-ramme-peisinnsats-moderne
  kr 5 100

  Faber Ravello

  ,
  Faber Ravello er en topp moderne og frittstående omramming til Faber sine elektriske peisinnsatser. Modulen kombineres med peisinnsatsen Engine 64-800 (210258), og sammen blir dette et designmøbel å regne. Med front i oksidert stål og den stilige fargenyansen i rust, får peisen et industrielt og røft design.
  kr 5 100
  kr 5 100
 • rome-expresso-elektrisk-peis
  rome-expresso-elektrisk-peis
  kr 13 500

  Faber Rome Expresso

  ,
  Faber Rome Expresso er en elektrisk peis med et robust og kraftig utseende. Omrammingen til peisen er i en mørk nyanse av brun, og peisen fremstår klassisk og tradisjonell. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 13 500
  kr 13 500
 • Faber-romero-optimyst-elektrisk-peis.jpg
  Faber-romero-optimyst-elpeis-elektrisk-peis
  kr 19 600

  Faber Romero

  ,
  Faber Romero er en elektrisk peis med et mer industrielt og rustikk design. Denne frittstående peisen er liten av størrelse, og passer derfor perfekt til mindre rom. Peisen er utstyrt med Opti-Myst, som gir et fantastisk flammebilde og god atmosfære i rommet. Varmeeffekten på peisen er 2000 watt, i tillegg til at den har eget termostat og fjernkontroll. Vedkubbene er laget med nøye presisjon for å etterligne ekte vedkubber, og er i tillegg utstyrt med halogen-belsyning for å imitere ekte glød i brennkammeret.
  kr 19 600
  kr 19 600
 • Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg
  Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg-stue
  kr 9 100

  Faber Scandic

  ,
  Faber Scandic er en minimalistisk og stilren elektrisk peis. Dette er er frittstående peis som er inspirert av den opprinnelige svenske komfyren. Med den moderne flammeteknologien i Optiflame® vil den garantert bidra til en hyggelig atmosfære i stuen din. Peisovnen har to varmeinnstillinger med et maksimum på 2 kW. Den er utstyr med termostat, LED-belysning og leveres med fjernkontroll. Et moderne og praktisk valg for deg som ikke har skorstein eller pipeløp, men som ønsker deg peiskos.
  kr 9 100
  kr 9 100