Frittstående

Filter

Showing all 47 results

Filtrer på pris

47 products

 • Faber-Collingwood-elektrisk-peis-pris
  Faber-Collingwood-elektrisk-peis-pris-test
  kr 12 800

  Faber Collingwood

  ,
  Faber Collingwood er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et vakkert eksteriør i fargen valnøtt, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som utfyller enhver innredning. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien i Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene faktisk brenner.
  kr 12 800
  kr 12 800
 • Faber-Cubic-elektrisk-peis-moderne-frittstående-pris
  Faber-Cubic-elektrisk-peis-best-i-test-moderne-frittstående-pris
  kr 18 800

  Faber Cubic

  ,
  Med inspirasjon fra industrielle interiørdesigntrender er Faber Cubic en fantastisk elektrisk peis som kombinerer form og funksjon. Dette er en stilig og moderne, frittstående elektrisk peis med den enestående flammeteknologien i Opti-Myst. Opti-Myst kombinerer LED-belsyning, røykeffekt og naturtro vedkubber, som gir deg et flammebilde tilnærmet en vedfyrt peis. Røykeffekten skapes av vanndamp. Vannet fylles på en tank i peisen og varer i opp til 8 timer på full effekt. Elpeisen gir en varmeeffekt på inntil 2 kW, og har i tillegg fjernkontroll og termostatstyring. En smart og funksjonell peis for deg som ønsker en varm og lun atmosfære i hjemmet.
  kr 18 800
  kr 18 800
 • Faber-danville-messing-elektrisk-peis-pris
  Faber-danville-messing-antikk-elektrisk-peis-pris
  kr 15 000

  Faber Danville Messing

  ,
  Faber Danville er en stilren, elektrisk peis som du enkelt installerer i hjemmet. Den frittstående peisen kan leveres med ramme i svart eller messing, og gir raskt et nytt og stilfullt utrykk i interiøret i hjemmet og enkeltrom. Denne modellen i messing gir et antikk utrykk, og passer for deg som ønsker eleganse og glamour. Peisen er komplett med varmeeffekt, der du har varmeinnstillinger på 1 kW eller 2 kW. Brennkammeret er utstyrt med vedkubber og halogen-belysning som gjør at flammebildet ser ekte ut. Flammeteknologien i Opti-Myst sørger for tredimensjonale og naturtro flammer. Varmen i peisen justerer du enkelt med fjernkontrollen som følger med. Dette er en utmerket peis for deg som ønsker peiskos, men som ikke har skorstein eller pipeløp.
  kr 15 000
  kr 15 000
 • Faber-danville-svart-elektrisk-peis-pris
  Faber-danville-svart--produktbilde-elektrisk-peis-pris
  kr 14 200

  Faber Danville Svart

  ,
  Faber Danville er en stilren, elektrisk peis som du enkelt installerer i hjemmet. Den frittstående peisen kan leveres med ramme i svart eller messing, og gir raskt et nytt og stilfullt utrykk i interiøret i hjemmet og enkeltrom. Peisen er komplett med varmeeffekt, der du har varmeinnstillinger på 1 kW eller 2 kW. Brennkammeret er utstyrt med vedkubber og halogen-belysning som gjør at flammebildet ser ekte ut. Flammeteknologien i Opti-Myst sørger for tredimensjonale og naturtro flammer. Varmen i peisen justerer du enkelt med fjernkontrollen som følger med. Dette er en utmerket peis for deg som ønsker peiskos, men som ikke har skorstein eller pipeløp.
  kr 14 200
  kr 14 200
 • Faber-Fieldstone-elektrisk-peis
  Faber-Fieldstone-elektrisk-peis-frittstående.jpg
  Fra: kr 12 400

  Faber Fieldstone

  , ,
  Faber Fieldstone er en robust og tøff omramming til peisinnsatsen Firebox 26". Den frittstående rammen består av en kombinasjon av stein og tre. Den passer spesielt godt inn i et landlig interiør, med naturlige materialer og varme farger. Peisinnsatsen Firebox 26" bestilles separat
  Fra: kr 12 400
  Fra: kr 12 400
 • Faber-Gisella-moderne-frittstående-elektrisk-peis-pris
  Faber-Gisella-hvit-moderne-frittstående-elektrisk-peis-pris

  Faber Gisella

  ,
  Faber Gisella er en minimalistisk og moderne elektrisk peis. Eksteriøret på peisen er i hvit eller sort høyglans, med en glasshylle på toppen av mantelen. Den elektriske peisen kommer med en varmeeffekt på 1,5 kW, med to ulike innstillinger. Flammeteknologien brukt i brennkammeret gir et realistisk og naturtro flammebilde. Flammene kan brukes uavhengig av varme. Peisen leveres med fjernkontroll og klar for bruk. Et smart og funksjonelt valg for deg som ønsker deg peis, men som ikke har mulighet for pipe.
  kr 6 000
 • Hemmet-bronse-elektrisk-peis-frittstående-pris
  Hemmet-bronse-elektrisk-peis-frittstående-pris-elpeis
  kr 23 900

  Faber Hemmet Bronse

  ,
  Faber Hemmet Bronse er en frittstående, elektrisk peis som gjør seg godt i flere rom i hjemmet. Flammeteknologien Opti-Myst sørger for et ektefølt og naturtro flammebilde.
  kr 23 900
  kr 23 900
 • Hemmet-Svart-frittstående-peis-elpeis-pris-elektrisk-peis
  Hemmet-svart-elektrisk-frittstående-peis-pris
  kr 23 900

  Faber Hemmet Svart

  ,
  Faber Hemmet Svart er en elektrisk peis som er frittstående. Den passer godt i flere rom i hjemmet, og teknologien Opti-Myst gir deg ektefølte flammer og et naturtro flammebilde. Denne peisen finnes i fargene bronse og svart, her ser du den i svart.
  kr 23 900
  kr 23 900
 • Faber-loop-elektrisk-peis-frittstående
  Faber-loop-frittstående-elektrisk-peis-TV-bord
  Fra: kr 23 800

  Faber Loop

  , ,
  Faber Loop er en moderne omramming med betong-finish til den elektriske peisinnsatsen Cassette 600 (204226). Den elektriske peisen er et frittstående møbel som blant annet egner seg godt til TV-bord. På hver side av flammene er det plass til oppbevaring. Et spennende møbel med et industrielt og minimalistisk design. Cassette 600 bestilles separat
  Fra: kr 23 800
  Fra: kr 23 800
 • Faber-milano-elektrisk-frittstående-peis-pris
  Faber-milano-elektrisk-test-frittstående-peis-pris

  Faber Milano

  ,
  Faber Milano er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et vakkert eksteriør i fargen eik, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som utfyller enhver innredning. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene brenner.
  kr 9 800
 • Faber-mini-mozart-stein-elektrisk-peis-frittstående
  Faber-mini-mozart-stein-elektrisk-peis-frittstående

  Faber Mini Mozart Stein

  ,
  Faber Mini Mozart Steiner en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 5 900
 • Faber-mozart-mini-black-elektrisk-peis-pris-frittstående-enkel
  Faber-mozart-mini-svart-elektrisk-peis-pris-frittstående-enkel

  Faber Mini Mozart Svart

  ,
  Faber Mini Mozart Svart er en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 5 900
 • Mozart-mini-valnøtt-elektrisk-peis-klassisk-elpeis-pris
  Mozart-mini-valnøtt-elektrisk-peis-klassisk-elpeis-pris

  Faber Mini Mozart Valnøtt

  ,
  Faber Mini Mozart Valnøtt er en frittstående elektrisk peis som du enkelt installerer hjemme. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW med tilhørende vifte. Flammeeffektene er bygget opp av Optiflame. Peisen kan benyttes uten at du trenger å bruke viften. Optiflame bruker moderne LED-lys som gjør at det ser ut som vedkubbene i kammeret brenner. Peisen leveres klar for installering, og er perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp, men som ønsker seg peiskos. Faber Mozart Mini kan leveres med ramme i sort, stein-effekt eller valnøtt.
  kr 6 100
 • optimyst_moorefield-elektrisk-peis-pris-vegg.jpg
  optimyst_moorefield-elektrisk-peis-pris-vegg.jpg
  kr 14 000

  Faber Moorefield

  ,
  Faber Moorefield en klassisk, elektrisk peis som er svært lik den tradisjonelle vedpeisen i utseendet. Med teknologien Opti-myst får du flammer som virkelig ser ekte ut. Peisen har en overflate med steineffekt som gjør peisen til noe helt eget. Denne peisen passer godt inn i alle hjem.
  kr 14 000
  kr 14 000
 • Mozart-hvit-elektrisk-peis-pris-elpeis-moderne
  Mozart-de-luxe-hvit-elektrisk-peis-elpeis-pris

  Faber Mozart de Luxe Hvit

  ,
  Faber Mozart de Luxe er en eksklusiv elektrisk peis i hvit høyglans. Fargen lyser opp rommet på en fin og naturlig måte, og hovedfokuset blir flammene som er i kammeret. Peisen ser ekslusiv ut og vil passe godt inn i de fleste hjem. Med teknologien Opti-Flame får du et realistisk flammebilde, som du selv kan justere. Bruk fjernkontrollen som følger med for å justere flammene. Den elektriske peisen har med Optiflame flammeeffekt et realistisk og justerbart flammebilde. Alt kontrolleres med fjernkontrollen som følger med. Modellen er også tilgjengelig i svart.
  kr 7 800
 • Faber-Mozart-eksklusiv-elektrisk-peis-pris
  Faber-Mozart-eksklusiv-elektrisk-peis-pris-hvit

  Faber Mozart de Luxe Svart

  ,
  Faber Mozart de Luxe er en eksklusiv elektrisk peis i pianosort høyglans. Et vakkert interiør kjennetegnes gjerne av spennende fargebruk og etter en lang periode med fokus på hvitt og lyse nyanser, er det endelig flere her i Norden som våger å dekorere med sort. Fargen gjør rommet intimt og koselig. En peis som dette passer inn i de fleste hjem, og vil gi rommet en eksklusiv følelse uansett stil. Den elektriske peisen har med Optiflame flammeeffekt et realistisk og justerbart flammebilde. Alt kontrolleres med fjernkontrollen som følger med. Modellen er også tilgjengelig i hvit (se bilder i galleriet).
  kr 7 900
 • Faber-Nordic-omramming-elektrisk-peis
  Faber-Nordic-elektrisk-omramming-peis-pris

  Faber Nordic

  ,
  Faber Nordic er en frittstående elektrisk peis i et stilrent og elegant design. Peisen har en omramming i metall, samt et eget oppbevaringsrom under flammebildet for oppbevaring av vedkubber og annet. Elpeisen leveres med Optiflame, som gir en justerbar og naturtro flammeeffekt. Moderne LED-teknologi gjør at det ser ut som veden brenner.
  kr 7 500
 • Opti-V-360-elektrisk-peis-elpeis-pris
  Opti-V-360-el-peis-elektrisk-peis-pris
  kr 28 300

  Faber Opti-V 360

  ,
  Faber Opti-V 360 er en elektrisk peis som er frittstående. Du kan se inn til flammene på alle sider, da peisen er rund. Opti-Virtual er den nye flammeteknologien som brukes på denne peisen, og med de ektefølte flammebildene får du også naturtro knitring og dansende gnister. Sett peisen der du selv ønsker det, og bruk fjernkontrollen for å styre flammene.  
  kr 28 300
  kr 28 300
 • Sunningdale-elektrisk-peis-elpeis-pris
  Sunningdale-elektrisk-peis-elpeis-frittstående-pris
  kr 30 000

  Faber Opti-V Sunningdale

  ,
  Opti-V Sunningdale er en elektrisk peis som kan plasseres der du måtte ønske, da den er frittstående. Du kan velge mellom to varmenivåer etter eget behov. Vedkubber følger med som dekor, og du kan justere knitrelyden som kommer fra vedkubbene. Dette gjør at peisen får et svært ektefølt flammebilde og følelsen av at det er en ekte peis blir forsterket.  
  kr 30 000
  kr 30 000
 • palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud
  faber-palermo-elektrisk-peis-tilbud

  Faber Palermo Eik

  ,
  Faber Palermo Eik er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Omrammingen til den elegante peisen er i fargen eik, som gir varme og en lun følelse til rommet der den plasseres. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 9 000
 • faber-palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud
  faber-palermo-valnøtt-elektrisk-peis-tilbud

  Faber Palermo Valnøtt

  ,
  Faber Palermo Valnøtt er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Mantelen til den elegante peisen er i fargen valnøtt, som gir varme og en lun følelse til rommet der den plasseres. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 9 100
 • Faber-ravello-elektrisk-peis-elpeis-moderne-omramming-tilbehør-ramme.jpg
  Faber-ravello-elektrisk-peis-elpeis-ramme-peisinnsats-moderne
  Fra: kr 5 100

  Faber Ravello

  , ,
  Faber Ravello er en topp moderne og frittstående omramming til Faber sine elektriske peisinnsatser. Modulen kombineres med peisinnsatsen 68-400, og sammen blir dette et designmøbel å regne. Med front i oksidert stål og den stilige fargenyansen i rust, får peisen et industrielt og røft design. Dette er kun en omramming, peisinnsatsen bestilles separat
  Fra: kr 5 100
  Fra: kr 5 100
 • rome-expresso-elektrisk-peis
  rome-expresso-elektrisk-peis
  kr 13 500

  Faber Rome Expresso

  ,
  Faber Rome Expresso er en elektrisk peis med et robust og kraftig utseende. Omrammingen til peisen er i en mørk nyanse av brun, og peisen fremstår klassisk og tradisjonell. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 13 500
  kr 13 500
 • Faber-romero-optimyst-elektrisk-peis.jpg
  Faber-romero-optimyst-elpeis-elektrisk-peis
  kr 19 600

  Faber Romero

  ,
  Faber Romero er en elektrisk peis med et mer industrielt og rustikk design. Denne frittstående peisen er liten av størrelse, og passer derfor perfekt til mindre rom. Peisen er utstyrt med Opti-Myst, som gir et fantastisk flammebilde og god atmosfære i rommet. Varmeeffekten på peisen er 2000 watt, i tillegg til at den har eget termostat og fjernkontroll. Vedkubbene er laget med nøye presisjon for å etterligne ekte vedkubber, og er i tillegg utstyrt med halogen-belsyning for å imitere ekte glød i brennkammeret.
  kr 19 600
  kr 19 600
 • Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg
  Faber-Scandic-hvit-elektrisk-peis-vegg-stue

  Faber Scandic

  ,
  Faber Scandic er en minimalistisk og stilren elektrisk peis. Dette er er frittstående peis som er inspirert av den opprinnelige svenske komfyren. Med den moderne flammeteknologien i Optiflame® vil den garantert bidra til en hyggelig atmosfære i stuen din. Peisovnen har to varmeinnstillinger med et maksimum på 2 kW. Den er utstyr med termostat, LED-belysning og leveres med fjernkontroll. Et moderne og praktisk valg for deg som ikke har skorstein eller pipeløp, men som ønsker deg peiskos.
  kr 9 100
 • Silverton-best-i-test-elektrisk-peis-pris
  Flammebilde-elektrisk-peis-elpeis-faber
  kr 10 100

  Faber Silverton

  ,
  Faber Silverton er en elektrisk peis som kan plasseres nesten hvor som helst i hjemmet. Vedkubbene som følger med peisen har et utseende som ser naturtro og ekte ut, og med flammeeffekten Opti-myst får du den komplette opplevelsen. Vedkubbene er med LED-lys som gjør at kubbene vil gløde, likt som med virkelige vedkubber. Du finner modellen Faber Silverton utstilt hos våre forhandlere: Tolcon i Oslo.
  kr 10 100
  kr 10 100
 • Stockbridge-frittstående-elektrisk-peis-pris.jpg
  Stockbridge-elektrisk-peis-klassisk-antikk-pris
  kr 12 900

  Faber Stockbridge

  ,
  Faber Stockbridge er en elektrisk peis med fire bein som du kan plassere rett på gulvet. Dørene til peisen kan åpnes når du måtte ønske, og flammeeffekten er lik en vedfyrt peis takket være den nye flammeteknologien til Faber; Opti-myst. Dette er en tredimensjonal flammeeffekt, som gjør at flammene er naturtro og ektefølt.
  kr 12 900
  kr 12 900
 • stonebridge-faber-elektrisk-peis-best-i-test-pris
  stonebridge-faber-elektrisk-frittstående-peis-best-i-test-pris
  kr 12 900

  Faber Stonebridge

  ,
  Faber Stonebridge er et perfekt valg for deg som vil kunne koble til peisen på enklest mulig vis; gjennom stikkontakten. Den elektriske peisen har Opti-myst flammeeffekt, som gjør at flammene ser naturtro og virkelige ut. Flammeeffekten er tilsvarende til en vedfyrt peis, som gjør hele opplevelsen av peisen mer optimal. Peisen er i en mer gammeldags stil, som absolutt kan sette sitt preg på hjemmet. Dørene på peisen kan åpnes etter behov og ønske.
  kr 12 900
  kr 12 900
 • Faber-Strata-elektrisk-peis-pris-vegg-vegghengt.jpg
  Faber-Strata-elektrisk-peis-pris.jpg
  kr 22 000

  Faber Strata

  ,
  Den moderne elektriske peisen er ikke hva den en gang var. Faber Strata er et bevis på nettopp det. Med en frittstående peis som dette i stuen, spisestuen eller andre steder i hjemmet, får du peiskos og hygge uten skorstein eller pipe. Denne slanke og minimalistiske elpeisen er basert på flammeteknologien i Revillusion™, som gir klar sikt gjennom de ektefølte flammene. Kombinert med spesielt utviklet belysning får du et flott flammebilde. Den elektriske peisen gir en varmeeffekt på 2 kW med to innstillinger, og peisen leveres også med fjernkontroll.
  kr 22 000
  kr 22 000
 • Faber-Toronto-elektrisk-peis-pris
  Faber-Toronto-elektrisk-peis-pris
  kr 11 500

  Faber Toronto Valnøtt

  ,
  Faber Toronto er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt design. Denne modellen er ment for plassering i et hjørne, et smart og plassbesparende valg for plassering av peisen. Peisen gir et flott peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du enkelt justerer med fjernkontrollen som følger med, mens du slapper godt av i sofaen.
  kr 11 500
  kr 11 500
 • Faber-Trision-elektrisk-frittstående-åpen-peis
  Faber-Trision-elektrisk-frittstående-åpen-peis
  Fra: kr 20 000

  Faber Trision

  , ,
  Faber Trision er en smart og fleksibel omramming til peisinnsatsen Cassette 600. Møbelet har en elegant V-form, glassplatetopp og betong-finish. Faber Trision er en praktisk elektrisk peis som kan flyttes rundt akkurat der det passer deg. Cassette 600 bestilles separat
  Fra: kr 20 000
  Fra: kr 20 000
 • Verdi2-best-i-test-elektrisk-peis-pris.jpg
  Faber-Verdi-elektrisk-peis-best-i-test-pris
  kr 24 300

  Faber Verdi

  ,
  Faber Verdi er en elektrisk peis som passer perfekt for deg som ikke har pipe eller pipeløp i hjemmet. Peisen har en moderne stil, med eget oppbevaringsrom for vedkubber nederst. Med denne peisen kan du enkelt styre flammene og varmen med en fjernkontroll. Flammene skapes med den patenterte teknologien fra Faber, Opti-myst, som er en tredimensjonal flammeeffekt. Dette gir et svært realistisk flammebilde. Du finner modellen Faber Verdi utstilt hos våre forhandlere: Varmeforum i Trondheim og Stavanger Varmesenter.
  kr 24 300
  kr 24 300
 • Faber-verona-elektrisk-peis-elpeis-klassisk-vegg
  Faber-verona-elektrisk-peis-klassisk-vegg
  kr 10 200

  Faber Verona Valnøtt

  ,
  Faber Verona er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Omrammingen til peisen er i fargen valnøtt, mens innsiden er dekorert med et mønster i marmor. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 10 200
  kr 10 200
 • Faber-Verona-elektrisk-peis-hjørne-hjørnepeis
  Faber-Verona-elektrisk-peis-hjørne-hjørnepeis
  kr 11 000

  Faber Verona Valnøtt Hjørne

  ,
  Faber Verona er en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Den finnes i en rett modell for plassering langs veggen, men også denne modellen som er ment for plassering i et hjørne.  Omrammingen til peisen er i fargen valnøtt. Peisen gir et vakkert peisbilde takket være den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 11 000
  kr 11 000
 • Vivaldi-elektrisk-peis-frittstående-elpeis-pris
  Vivaldi-elektrisk-peis-elpeis-frittstående-pris
  kr 17 700

  Faber Vivaldi

  ,
  Vivaldi er en frittstående, elektrisk peis med fargene sort og bronse. Teknologien Opti-Myst gjør at flammene ser virkelige ut, og skaper en god atmosfære i hjemmet. Vedkubber medfølger som dekor for den optimale følelsen av en ekte peis. Bruk fjernkontrollen som følger med til å styre flammene i peisen.
  kr 17 700
  kr 17 700
 • Faber-Arch-elektrisk-peis-frittstående-optiflame
  Faber-Arch-frittstående-elektrisk-peis-pris
  kr 11 900

  Faber Arch

  ,
  Faber Arch er en elektrisk peis med et stilrent design. Rammen av peisen kombinerer vakkert treverk i valnøtt, med et røft element av betong i sokkelen. Resultatet er en elegant elektrisk peis som raskt kommer til sin rett i hjemmet. Peisen er utstyrt med LED-belysning og flammeteknologien Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,2 kW, og leveres med fjernkontroll for justering. Brennkammeret er dekorert med vedkubber.
  kr 11 900
  kr 11 900
 • Beethoven-antikk-elektrisk-peis-klassisk-pris-innebygd
  Beethoven-elektrisk-peis-pris-innebygd

  Faber Beethoven Antique

  ,
  Faber Beethoven Antique er en flott peis, med klassisk og antikk utseende. Den elektriske peisen er enkel å koble til via en stikkontakt, og den passer inn i de fleste rom i hjemmet. Flammeeffekten Optiflame gir deg realistiske flammer via speilbilder som roterer i peisen. Denne elektriske peisen kan du også få i fargen valnøtt.
  kr 8 300
 • Faber-Beethoven-valnøtt-elektrisk-peis-pris
  Faber-Beethove-valnøtt-elektrisk-peis-vegg

  Faber Beethoven Valnøtt

  ,
  Faber Beethoven Valnøtt er en flott peis, med et klassisk utseende. Den elektriske peisen er enkel å koble til via en stikkontakt, og den passer inn i de fleste rom i hjemmet. Flammeeffekten Optiflame gir deg realistiske flammer via speilbilder som roterer i peisen. Denne elektriske peisen kan du også få i fargen Antique.
  kr 9 500
 • Faber-bellini-elektrisk-peis-elpeis-jpeg
  Faber-bellini-elektrisk-peis-elpeis-pris

  Faber Bellini Hvit/Betong

  ,
  Faber Bellini er en elegant og moderne, frittstående peisovn. Den elektriske peisen kan bestilles med hvit ramme og finish i valnøtt eller betong, som gir peisen et stilrent utseende. Dette er modellen med finish i betong, for modellen i valnøtt se Faber Bellini Hvit/Brun (210456). Peisen kan plasseres rett inntil veggen, og komplementerer interiøret samtidig som den gir en lun atmosfære. Peisen har en vakker flammeeffekt takket være Optiflame®, og vil garantert gi mange hyggelige kvelder gjennom året. Flammebildet er også utstyrt med LED-belysning, som gjør at vedkubbene ser mer realistiske ut. Elpeisen har en varmeeffekt på 1,5 kW og har termostat-regulert varme som du kontroller med fjernkontrollen som følger med. Et moderne og elegant alternativ for deg som ønsker deg peiskos i hjemmet.
  kr 7 700
 • Faber-Bellini-valnøtt-elektrisk-peis-design-pris
  Faber-bellini-elektrisk-peis-elpeis-tilbud

  Faber Bellini Hvit/Brun

  ,
  Faber Bellini er en elegant og moderne frittstående peisovn. Den elektriske peisen kan bestilles med en finish i valnøtt eller betong, som gir peisen et stilrent utseende. Dette er modellen med finish i valnøtt, for modellen i betong se Faber Bellini Hvit/Betong (210449). Peisen kan plasseres rett inntil veggen, og komplementerer interiøret samtidig som den gir en lun atmosfære. Peisen har en vakker flammeeffekt takket være Optiflame®, og vil garantert gi mange hyggelige kvelder gjennom året. Flammebildet er også utstyrt med LED-belysning, som gjør at vedkubbene ser mer realistiske ut. Elpeisen har en varmeeffekt på 1,5 kW og har termostat-regulert varme som du kontroller med fjernkontrollen som følger med. Et moderne og elegant alternativ for deg som ønsker deg peiskos i hjemmet.
  kr 7 800
 • Faber-Boxx-grå-elektrisk-frittstående-åpen-peis
  Faber-Boxx-grå-elektrisk-peis
  Fra: kr 19 800

  Faber BOXX Grå

  , ,
  Faber BOXX grå er ett møbel/omramming til Cassette 600. Peisen kan brukes som en romdeler for en god følelse i rommet, eller den kan plasseres inntil veggen som en mer tradisjonell peis. Til dette møbelet må du i tillegg kjøpe Cassette 600. Cassette 600 er selve peiskassetten, og med den får du Opti-myst flammeeffekt og vedkubbesett for mest mulig ektefølt flammebilde.
  Fra: kr 19 800
  Fra: kr 19 800
 • Faber-Boxx-Walnut-elektrisk-peis
  Faber-Boxx-Walnut-elektrisk-frittstående-åpen-peis
  Fra: kr 21 600

  Faber BOXX Valnøtt

  , ,
  Faber BOXX valnøtt er ett møbel/omramming til den elektriske peisen Cassette 600. Det avgis ingen varme fra denne peisen, men med valgmuligheter for plassering som romdeler eller inntil veggen, vil dette bli et flott møbel i hjemmet ditt. Du må i tillegg kjøpe Cassette 600, som er selve peisinnsatsen. Med Cassette 600 får du både Opti-myst flammeteknologi og vedkubbesett slik at flammene får et virkelighetsnært flammebilde.
  Fra: kr 21 600
  Fra: kr 21 600
 • Faber-cabrera-elektrisk-peis-pris
  Faber-cabrera-elektrisk-peis-pris
  kr 10 200

  Faber Cabrera Valnøtt

  ,
  Faber Cabrera Valnøtt en elektrisk peis med et klassisk og tradisjonelt utseende. Denne modellen er ment for plassering i et hjørne. Omrammingen til peisen er i trefarget finér i fargen valnøtt. Peisen gir et vakkert flammebilde med den patenterte teknologien i Optiflame. Peiskammeret er dekorert med vedkubber, og lyses også opp av LED-belysning, for en mer realistisk effekt. Peisen har en varmeeffekt på 1,2 kW, som kan justeres med fjernkontrollen som følger med.
  kr 10 200
  kr 10 200
 • Faber-Campana-elektrisk-frittstående-peis-pris
  Faber-Campana-elektrisk-test-frittstående-peis-pris

  Faber Campana

  ,
  Faber Campana er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et vakkert eksteriør i fargen valnøtt, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som utfyller enhver innredning. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien i Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene brenner.
  kr 9 800
 • Faber-Castillo-el-peis-tilbud
  Faber-Castillo-elektrisk-peis-tilbud

  Faber Castillo

  ,
  Faber Castillo er en frittstående peis med eksteriør i matt krom. Peisen kombinerer et elegant og moderne utseende med behagelig varme. Flammene kan benyttes uten at varmen trenger å være på. En fordel med Castillo er at du kan plassere den helt inntil veggen, og dekke til eksisterende peisåpning. Elpeisen har en varmeeffekt på 2 kW, med to ulike innstillinger. Flammeeffektene i brennkammeret er av varianten Optiflame, en unik teknologi utviklet av Faber for å skape naturtro flammer. Ved bestilling kan du velge mellom hvite stein eller kull i brennkammeret.
  kr 4 900
 • Faber-cavalli-omramming-elektrisk-peis-frittstående-tilbud.jpg
  Faber-cavalli-ramme-elektrisk-peisinnsats
  Fra: kr 5 900

  Faber Cavalli

  , ,
  Faber Cavalli er en frittstående omramming til Innsats 56-600B/MB. Dette er en stilren og moderne ramme i hvitt som passer inn i alle interiør. Den brede og solide rammen gir peisen et robust preg, og sørger for at peisinnsatsen blir rommets midtpunkt. Faber Cavalli er som et møbel og regne, og er et praktisk alternativ for deg som foretrekker en frittstående peis fremfor en innebygd modell. Dette er kun en omramming, peisinnsatsen bestilles separat
  Fra: kr 5 900
  Fra: kr 5 900
 • Chopin-elektrisk-peis-frittstående-pris.jpg
  Chopin-elektrisk-peis-produktbilde-frittstående-pris
  kr 14 200

  Faber Chopin

  ,
  Faber Chopin er en frittstående elektrisk peis med et tradisjonelt design. Peisen har et hvitt eksteriør, og fremstår som en åpen peis. Den buede toppen skaper en robust elpeis som passer godt inn i ethvert hjem. Peisen kan enkelt plasseres inntil veggen hjemme, og kan tas i bruk straks den er tilkoblet strøm. Den elektriske peisen leveres med flammeteknologien i Optiflame, som gir et realistisk og naturtro flammebilde. Peisen har en varmeeffekt på 1,5 kW, som du kontrollerer med fjernkontrollen som følger med. Brennkammeret er dekorert med vedkubber, komplementert av LED-lys som gir inntrykk av at vedkubbene faktisk brenner.
  kr 14 200
  kr 14 200