Vegghengt

Filter

Showing all 13 results

Filtrer på pris

13 products

 • Concrete-shelf-elektrisk-peis-moderne-minimalistisk
  Concrete-shelf-møbel-elektrisk-peis-pris
  kr 15 700

  Faber Concrete Shelf

  ,
  Concrete Shelf er et møbel til Cassette 600. Møbelet er en enkel hylle som tåler vekten til Cassette 600, og gir deg en vegghengt, elektrisk peis som er minimalistisk og moderne. Denne kan du få både med og uten glass.
  kr 15 700
  kr 15 700
 • Elektrisk-peisinnsatsL-peis-elpeis-vegghengt
  PeisinnsatsL-elektrisk-peis-pris-moderne-vegghengt
  kr 13 900

  Faber Innsats L

  ,
  Innsats L er en elektrisk, vegghengt peisinnsats. Med flammeteknologien Opti-Myst vil du oppleve et ektefølt flammebilde, og vedkubbene som følger med er det perfekte dekor. En perfekt peis for deg som bare vil lene deg tilbake og slappe av, med fjernkontrollen som medfølger i hånda. Denne elektriske peisinnsatsen leveres uten omramming. Dette er størrelse L (large). Finnes også i størrelse S (small)
  kr 13 900
  kr 13 900
 • Innsats-S-elektrisk-peis-pris
  Innsats-s-wallfire-vegghengt-elektrisk-peis
  kr 12 400

  Faber Innsats S

  ,
  Innsats S er en vegghengt, elektrisk peis. Vedkubber følger med som dekor, og med teknologien Opti-Myst får kubbene et virkelighetsfølt flammebilde. Fjernkontroll medfølger, og innsatsen leveres uten omramming. En flott peisinnsats for deg som ønsker det lille ekstra i hjemmet. Dette er den minste modellen S (small), og lillebroren til Innsats L.
  kr 12 400
  kr 12 400
 • Faber-NissumL-omramming-elektrisk-peis-peisinnsats
  Peisinnsats-NissumL-betong-pris-elektrisk-peis
  kr 3 800

  Faber Nissum L Betong

  ,
  Nissum L Betong er omrammingen til peisinnsats L med betongfarge på rammen. Peisinnsatsen monteres rett på veggen. Rammen finnes i flere forskjellige farger. Dette gir deg god mulighet til å påvirke designet på ditt nye møbel.
  kr 3 800
  kr 3 800
 • NissumL-omramming-peisinnsats-pris-elektrisk-peis-elpeis
  NissumL-peisinnsats-elpeis-elektrisk-peis-pris
  kr 6 000

  Faber Nissum L Svart

  ,
  Nissum L Svart er omrammingen til peisinnsats L med svart farge på rammen. Omrammingen finnes i flere farger, så du får selv muligheten til å påvirke designet på din nye peis. Peisinnsatsen monteres rett på veggen.
  kr 6 000
  kr 6 000
 • Faber-NissumL-omramming-elektrisk-peis-peisinnsats
  Peisinnsats-NissumL-betong-pris-elektrisk-peis
  kr 2 900

  Faber Nissum S Betong

  ,
  Nissum S Betong er omrammingen til peisinnsats S. Omrammingen fås i flere farger, denne modellen har betong/grå farge.
  kr 2 900
  kr 2 900
 • NissumL-omramming-peisinnsats-pris-elektrisk-peis-elpeis
  NissumL-peisinnsats-elpeis-elektrisk-peis-pris
  kr 5 700

  Faber Nissum S Svart

  ,
  Nissum S Svart er omrammingen til peisinnsats S i svart farge. Du får omrammingen i flere farger, så her kan du selv bestemme designet.
  kr 5 700
  kr 5 700
 • Faber-Redway-ramme-elektrisk-peis-vegghengt
  Faber-Redway-vegghengt-elektrisk-peis-elpeis-pris
  kr 2 700

  Faber Redway Svart/Grå

  ,
  Faber Redway er en moderne og stilren omramming til Faber sin peisinnsats Innsats S (210180). Peisinnsatsen er utstyrt med varmeeffekt og flammeteknologien Opti-Myst. Peisinnsatsen kombinert med den visuelle dybden i rammen, gir et fantastisk flammebilde. Kombinert med peisinnsatsen kan den elektriske peisen henges rett på veggen, og gir umiddelbart en lun og varm stemning i rommet.
  kr 2 700
  kr 2 700
 • Stack-omramming-ramme-elektrisk-peis-elpeis-dekorasjon-moderne-pris
  Stack-omramming-ramme-elektrisk-peis-elpeis-dekorasjon-moderne-pris
  kr 17 300

  Faber Stack

  ,
  Stack er et vegghengt møbel som passer til peisinnsatsen Cassette 600. Et perfekt møbel for alle som ønsker et moderne og enkelt design på peisen.
  kr 17 300
  kr 17 300
 • Toluca-elektrisk-peis-pris-peisinnsats
  Toluca De Luxe-elektrisk-peis-elpeis-pris
  kr 6 500

  Faber Toluca

  ,
  Toluca er en elektrisk, vegghengt peis som gjør seg godt i de fleste hjem. Den er enkel og stilren, og med god teknologi som Opti-Flame får flammene et virkelighetsfølt flammebilde.
  kr 6 500
  kr 6 500
 • Toluca-elektrisk-peis-pris-peisinnsats
  Toluca De Luxe-elektrisk-peis-elpeis-pris
  kr 7 400

  Faber Toluca de Luxe

  ,
  Toluca de Luxe er etterfølgeren til Toluca, og de fleste spesifikasjonene er like. Det er likevel en forskjell som skiller dem i stor grad, nemlig at de Luxe versjonen har innebygde høyttalere. Her kan du enten høre på lyden av knitringen fra peisen, eller musikk av eget ønske. Med teknologien Opti-Flame får du i tillegg et flott flammebilde som ser svært virkelig ut.
  kr 7 400
  kr 7 400
 • Faber-bach-elektrisk-peis-vegg-pris-tilbud
  Bach-elektrisk-vegghengt-peis-pris
  kr 5 200

  Faber Bach

  ,
  Faber Bach er en ensidig elektrisk peis for montering på vegg. Dette er en moderne og praktisk peis som er enkel å installere. Den er utstyrt med varmeeffekt på 2 kW og flammeteknologien Optiflame. Dette, kombinert med LED-belysning, gir et realistisk flammebilde. Flammeeffekten kan du benytte uten at varmen trenger å være på. Peisen leveres med fjernkontroll for justering av varme- og flammeeffekter.
  kr 5 200
  kr 5 200
 • Bizet-vegghengt-elektrisk-peis-moderne
  Bizen-elektrisk-peis-vegghengt-pris
  kr 7 800

  Faber Bizet

  ,
  Faber Bizet er en vegghengt, elektrisk peis, med et moderne og elegant design. Peisen kan leveres med hvit eller sort ramme, og det er i tillegg enkelt å skifte den ut. Dette er en praktisk og smart peis for deg som ønsker deg peiskos, men som ikke har skorstein eller pipe. Elpeisen er utstyrt med flammeteknologien Optiflame, som gir et realistisk flammebilde. Den har varmeeffekt på 2 kW, og et dekorativt kubbesett med LED-belysning, som gjør vedkubbene mer naturtro. Peisen leveres med termostat og fjernkontroll, og kan installeres rett på veggen
  kr 7 800
  kr 7 800