Utendørs

Filter

Showing all 3 results

Filtrer på pris

3 products

 • THE BUZZ_utepeis-gasspeis-ute-pris
  THE-BUZZ-utepeis-peis-utendørs
  kr 14 800kr 21 800

  Faber theBUZZ

  ,
  Faber theBUZZ er en frittstående utepeis. Peisen er utstyrt med vedkubbesett som gir et troverdig og ektefølt flammebilde. TheBUZZ er veldig praktisk da den har hjul, som gjør at den er flyttbar. Dermed står du med ett mer fri til å flytte peisen der det måtte passe, når det måtte passe. Uteområdet har blitt en forlengelse av hjemmet vårt, og med mulighet til å flytte peisen kan du forlenge sesongen hvor du vil i uteområdet. Uansett vær vil peisen kunne holde seg godt, da det følger med et solid trekk for beskyttelse. Innsynet på peisen er fra tre flater, som gir en god atmosfære og bidrar til hyggelige kvelder i hagen eller på verandaen. theBUZZ leveres med vedkubbesett, svart bakplate, hjul, trekk og slange. theBUZZ kan også leveres i Cortenstål. Alle gasspeiser fra Faber kan leveres for bruk med propan (LPG) eller naturgass(NG).
  kr 14 800kr 21 800
  kr 14 800kr 21 800
 • Faber-the-MOOD-integrert-utepeis-pris
  Faber-the-mood-innebygd-peis-gasspeis-ute
  kr 33 235kr 34 200

  Faber theMOOD

  ,
  Faber theMOOD er en moderne, utendørs gasspeis. Peisen kan monteres frittstående, eller bygges inn i veggen. Den kan monteres både med innsyn fra én flate, eller med gjennomsyn. Velg mellom vedkubbesett eller Carrera-stein, og du får et flott flammebilde som bidrar til god atmosfære i uteområdet. Peisen er i corten-stål.
  kr 33 235kr 34 200
  kr 33 235kr 34 200
 • the-TUBE-peis-utendørs-gass
  the-tube-faber-utepeis-pris
  kr 24 300

  Faber theTUBE

  ,
  Faber theTUBE er en estetisk pen, rund, frittstående utepeis. På grunn av de praktiske hjulene som følger med, er den enkel å flytte rundt etter behov. Med vedkubber i brennkammeret får du et flott flammebilde. Propangass er standard på denne peisen, men du kan velge om du heller ønsker naturgass. Peisen er komplett med integrert askebeger, og er lakkert svart i en stålkonstruksjon som gjør at den tåler ulikt vær. Det følger også med et trekk for ekstra beskyttelse gjennom de ulike årstidene. Effekten er opp til 6,5 kW og peisen bruker 0,5 kg propangass per time. På grunn av den runde formen får du innsyn fra alle kanter, som skaper en god stemning rundt peisen. theTUBE leveres med vedkubbesett, svart eksteriør, askebeger, hjul, trekk og slange. Alle gasspeiser fra Faber kan leveres for bruk med propan (LPG) eller naturgass(NG).
  kr 24 300
  kr 24 300